paardrijden individueel

Ervaar de balans en samenwerking met het paard. Het is meer dan een kunstje leren. De paarden zijn er in getraind om op elke spanningsknoop te reageren en je te helpen onzekerheden te overwinnen. De cursus is individueel of tweetallen. Geschikt voor kinderen en volwassenen. Er wordt gewerkt met traditionele paardrijdinstructies, voltige en onderdelen uit de equitherapie.

De cursus bestaat uit steeds 8 lessen. Elke les duurt 1 uur

Per les €25,-  . 8 Lessen €150,-
paardrijden in groepsverband

Onze paarden zijn erg geschikt om het echte paardrijden in een klein groepsverband (max. 4-5 personen) te leren. Er is veel individuele aandacht voor houding en rijkunst. De omgang en verzorging van het paard hoort daar zeker bij.

De lessen worden gegeven op zaterdag en duren steeds 1 uur.

Een les € 15,- . 12 Lessen kaart kost €150,-

Beeldhouwen
In een ontspannen sfeer werken in steen. Een steen, of deze nu hard of zacht is laat zich bewerken tot een mooi beeld. In een constant tempo haal je laag voor laag weg en komt het beeld vanzelf tevoorschijn. De steen leert mij geduld, omgaan met weerstand en hardheid, keuzes maken, maar vooral verwondering voor de vele verrassingen, kleuren en tevoorschijn komen van het verborgen beeld.Het hakken, vijlen, schuren, polijsten en boenen kost fysieke inspanning, maar geeft vooral een trots en voldaan gevoel.

We zijn gestart met Open Atelier op de zaterdagochtenden.

Iedereen is welkom om in een ontspannen sfeer te beeldhouwen.

Voor gebruik van atelier ,materialen, gereedschap, koffie en thee rekenen we € 4,- per dagdeel.

De steen moet je zelf aanschaffen

Voor gasten van de B&B staat het atelier ook open. Het lukt wel om in 4 uur je eerste kunstwerkje te maken in zachte steen als mooi aandenken aan je verblijf in Strijbeek.

Massage

Je kunt op de Strijhoeve genieten van de natuur, gecombineerd met een heerlijke ontspanningsmassage.

Geef je lichaam aandacht, neem je rust en laat je kundig en met aandacht masseren. 

Teske Hens Rovers heeft haar praktijk Massage-4 Yourself uitgebreid naar de Strijhoeve

Wat kan massage voor jou betekenen?

Massage zorgt er voor dat de afvalstoffen van het lichaam makkelijker worden afgevoerd. Je bloedsomloop kan verbeteren waardoor je je beter gaat voelen. Massage is een cadeautje voor het lichaam, je spieren ontspannen, en eventuele blokkades worden los gemaakt. Op energetische wijze komt je lichaam weer terug in balans.

​Maar vooral is massage een heerlijke ontspanning!

Voor een afspraak kun je bellen op 0621403860 of surf naar http://massage4-yourself.wixsite.com/massage4-yourself of via deze website.